Cling Film




  • Meisjes2_cropped
  • Kinderconsument_cropped
  • Kinderconsument2_cropped
  • over-ons-plaatje_cropped_correct_width

Cling Film is gespecialiseerd in mediaproductie in brede zin: van traditionele filmopdrachten tot transmediale ervaringen, van branded content tot online ontdekkingstochten. We hebben een ruime ervaring met projecten op het gebied van audiovisuele media.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Cling Film is een bedrijf dat in alle opdrachten een uitdaging ziet. Hoe breng je iets het gunstigst in beeld? Hoe kunnen we een transmediale campagne bouwen rondom product X? Kunnen we website en film elkaar laten versterken? Hoe prikkelen we gebruikers? U kunt ons benaderen voor elke opdracht op mediagebied. Cling Film beschikt namelijk over een uitgebreide poel van young media professionals. Voor iedere klus hebben we de juiste mensen tot onze beschikking. Een website met filmcontent? Geen probleem. Bedrijfsfilm? We gaan voor u aan de slag. Transmediale ontdekkingstocht? Consider it done.

Thomas Ginn is oprichter van Cling Film. Hij volgde een studie aan de kunstacademie AKV |St. Joost en heeft recentelijk zijn Bachelor of Arts in Filmwetenschappen aan de UvA behaald. Thomas is een duizendpoot: hij heeft de volledige Adobe Suite in de vingers, en kan ook regisseren, programmeren en websites bouwen.